Back to projects

SHERWOOD

Location

Kyiv

Type

Interior

Area

124 sq.m.

Year

2018

A HOUSE FOR A GROWING FAMILY

CONTACT US

One of the customer’s wishes was to zone the living room on the apartment’s western side. On that side, there’s the best view, where residents could enjoy beautiful sunsets.

The living room’s central element is the agate marble column. It’s right opposite the entrance and it’s illuminated in different modes.

In order to visually increase the bedroom’s space, the dressing area and the master bathroom were separated by bronze partition walls. That’s why the room looks so spacious and airy.

The nursery is large and functional. We designed it with both the sleeping area and play area, which include a two-level house, a hym swing, and a rope for climbing.

In front of the nursery’s entering there’s a relaxation area for nanny and mother: a high back lounge chair, a coffee table, and a floor lamp.

TELL US ABOUT YOUR PROJECT?

LEAVE A REQUEST

Required field

Required field

By submitting the form, you confirm your consent to processing of personal data

6, Kadetskyi Hai, str., Kyiv, Ukraine

design@isto.ua

+34 602 583 011

+380 98 060 00 00