Please rotate your phone
Back to projects

SHERWOOD

Location Kiev
Type Apartment
Area 124 sq.m
Year 2018

Apartment for a family with two young children.

One of the customers' wishes was to place the living room on the west side of the apartment, as it offered the most beautiful view from the windows, and in the evening you can watch the sunset.
 
The central element of the living room is the column opposite the entrance, which is lined with natural marble and agate (illuminated in different modes).
 
In the bedroom, the dressing room and bathroom are separated by a construction made of bronze glass to visually increase the space. The room thus looks more spacious and airy.
 
The children's room is spacious and functional: we allocated a recreation zone and a play zone (two-level house, hanging chair, rope).
 
In front of the entrance to the children's room a sitting area (for the nurse or mom) - an armchair with high back and footrest, coffee table, floor lamp.
 
The apartment is in beige and brown colors with elements of the classics.

Other projects