Назад до проектів

SHERWOOD

Локація

Київ

Тип

Інтер'єр

Площа

124 м.кв.

Рік

2018

КВАРТИРА ДЛЯ СІМ'Ї З ДВОМА МАЛЕНЬКИМИ ДІТЬМИ

Одне з побажань замовників – розмістити вітальню в західній стороні квартири, так як там відкривається найкрасивіший вид з вікон, і ввечері можна спостерігати захід сонця.

Центральний елемент вітальні - це колона навпроти входу, яка облицьована натуральним мармуром і агатом (підсвічується в різних режимах).

Щоб візуально збільшити простір у спальні, гардеробну і санвузол відокремили конструкцією з бронзового скла. Так приміщення виглядає просторіше.

Дитяча - простора і функціональна. Виділили зону відпочинку і зону для ігор (дворівневий будиночок, підвісне крісло, канат).

Перед входом в дитячу кімнату передбачили зону відпочинку (для няні або мами) - крісло з високою спинкою і підніжкою, журнальний столик, торшер.

Квартира в бежево-коричневій гамі з елементами класики.