Назад до проектів

INTERMISSION

Локація

Київська область, Україна

Тип

Інтер'єр

Площа

450 м.кв.

Рік

2020

СЕЗОННИЙ БУДИНОК ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ ЗА МІСТОМ

Одна з особливостей проєкту — високі стелі у вітальні. Це робить місце сімейного відпочинку максимально повітряним. Гра відблисків вогню каміна створює особливий затишок в приміщенні.

В обідній дотримались традиційної кругової розсадки, щоб зберегти відчуття єдності та зоровий контакт мешканців за столом. На кухні розташували острів для більш невимушеної атмосфери.

Master-bedroom об’єднана із ванною. Центральну колону обшили натуральним каменем та додали LED-підсвітку.

Зонували кімнату для хлопчика: місце для сну, для занять і комфортний, пуфовий лаунж для гри в playstation.

Лаунж зона об’єднана з хамамом. На прохання клієнтки напроти джакузі встановлений екран для перегляду фільмів.